Uzlabo SEKSA mākslu no grāmatām!


Seksa māksla ir kas tāds, kas nodarbinājis cilvēku prātus jau gadu tūkstošiem. Pasaules slavenākā seksa mākslas Bībele – Kamasūtra – radusies jau pirms vairāk kā 1500 gadiem, un savu popularitāti nav zaudējusi ne mirkli, līdz pat mūsdienām. Taču Kamasūtra nav vienīgā grāmata, kas runā par tēmām, ko ne vienmēr apspriežam publiski.  Lasi tālāk, novērtē un papildini arī savu grāmatu plauktu!

Deins Lānss „Ilustrētā Kamasūtra”
Īsta, klasiska un neaizvietojama seksa pozu Bībele jebkuram, kas interesējas par savas seksuālās dzīves papildināšanu un atsvaidzināšanu. Tieši Kamasūtra ir viens no pasaulē visvairāk izdotajiem darbiem par seksa mākslu.  Klasika, kurai jābūt tavā grāmatu plauktā!

 

Enne Hūpere „Kamasūtra 21. gadsimta mīlniekiem”
Šī nu ir grāmata, kurai, tāpat kā klasiskajai Kamasūtras versijai, noteikti jābūt īstu mīlnieku grāmatu plauktā! J Grāmata „Kamasūtra 21. gadsimta mīlniekiem” priecē ar savu smalko erotismu un skaistajām fotogrāfijām – tajā noteikti ir vērts ielūkoties!

 

Ričards Smits „Sekss diētas vietā. Kā viegli zaudēt svaru pirms, pēc un seksa laikā” – 
vienīgā grāmata par seksu, kā palīgu perfekta auguma aprišu iegūšanā, kas izdota latviešu valodā. Ļoti vienkāršā, neformālā un saprotamā valodā uzrakstītā grāmata ļaus tev uzzināt, kā, jau pati par sevi tik patīkamā nodarbe – sekss – spēj dot papildus labumus arī tavam izskatam un figūrai. Lieliska grāmata tiem pāriem, kam piemīt veselīga humora izjūta! Noderēs arī kā jautra dāvana tuvai draudzenei vai labam draugam!



Jānis Zālītis „Mīlestības vārdā”
. Grāmata, kuru vērts izlasīt jebkuram! Izcilais psihoterapeits un seksologs Jānis Zālītis šo savu darbu pirmo reizi izdeva 1981. gadā.  Šodien šī grāmata ir piedzīvojusi savu īsto atmodas laiku – tā ir izdota tāda, kādu tolaik to bija iecerējuši redzēt tās autors un mākslinieks.

 

Raksts no espati.lv